Over ons

De Puur Alpine lijn bestaat uit hoogwaardige Voet -en Huidverzorgingsproducten met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. De unieke samenstelling met natuurlijke en werkzame ingrediënten garanderen een perfect resultaat. De op elkaar afgestemde producten vullen elkaar aan en voetproblemen behoren al snel tot het verleden. De Puur Alpine lijn wordt in de toekomst uitgebreid met een schoonheidsverzorgings lijn. Nu ook voedingssupplementen bij Puur Alpine. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Birgit Demmendal

U als professioneel behandelaar werkt graag met het juiste product voor uw klant. Puur Alpine is een nieuw merk voet en huidverzorgings producten ontwikkeld in de Oostenrijkse Alpen. De unieke samenstelling met natuurlijke en werkzame ingrediënten garanderen een perfect resultaat. De op elkaar afgestemde producten vullen elkaar aan en voetproblemen behoren al snel tot het verleden. Het positieve resultaat komt zowel uw client als uw praktijk ten goede.

Aantrekkelijke prijs voor Startorder, ik help u graag met het samenstellen van de order die het best bij uw praktijk past.